W-250 tykająca bomba zegarowa

Wasze odczucia na temat pracy w zakładzie i tematy z tym związane.

Re: W-250 tykająca bomba zegarowa

Postprzez szalona19833 » czwartek, 9 grudnia 2010, 20:55

Tak myślicie że jak ściagniecie jakis program z internetu to juz jestescie nietykalni;nie z takim oprogramowaniem mieli do czynienia' ale tak masz racje niedługo sie skonczy
szalona19833

Google

Postprzez wyluzowany » czwartek, 9 grudnia 2010, 21:32

sorry nie pracuje na tym wydziale,ale widze ze macie tam pare osob ktore postawiłyby sie.Jesli macie nagrania,ksero lub inne dowody w kilka osob mozecie złozyc sprawe przeciwko danej osobie w sadzie pracy.Nic to nie kosztuje,a zezania kilku osob przeciwko jakiemus oprawcy nie daje mu praktycznie zadnych szans.Poza tym sad pracy w wielu sprawach przychyla sie do pracownika.Jesli jestescie zainteresowani i jest was paru przeciwko jednej osobie,to macie bardzo duze szanse aby takiego człowieka usunac.Moze warto sie cokolwiek dowiedziec w PIP-ie.Tam maja prawnikow i potrafia cos doradzic jak to pokierowac.Moze trzeba cos zaczac dzialac bo na tym zakladzie idzie w stronie sku....stwa.Mobbing i znecanie sie to podstawa aby niektorych osob pozbyc sie z tego zakladu.
wyluzowany

Postprzez niepokorny1 » piątek, 10 grudnia 2010, 01:58

szalona19833 napisał(a):Tak myślicie że jak ściagniecie jakis program z internetu to juz jestescie nietykalni;nie z takim oprogramowaniem mieli do czynienia' ale tak masz racje niedługo sie skonczy
Kasiu... wrzuc na luz... ;)
niepokorny1

Postprzez loczek » piątek, 10 grudnia 2010, 08:47

Nooo widzę, że "rządzący" też się tu pokazuję. I o dziwo też próbują zastraszać. Jak byście nie mieli nic na sumieniu to mielibyście gdzieś jakieś fora.
loczek

Postprzez joker » piątek, 10 grudnia 2010, 17:53

Tylko winny sie tłumaczy !! zastraszać to możecie siebie a nie tych co mówią jak jest i tych co walczą o swoje. Miał być w poniedziałek PAMPERS ale jakoś nic takiego nie było sory AS TREFL ale skończyło sie na obietnicach....a już myslałem ze coś sie zmieni na tym wydziale.
joker

Postprzez Jezuita » piątek, 10 grudnia 2010, 18:10

szalona19833 napisał(a):Tak myślicie że jak ściagniecie jakis program z internetu to juz jestescie nietykalni;nie z takim oprogramowaniem mieli do czynienia' ale tak masz racje niedługo sie skonczy

Widze , że zastraszanie ludzi przenosi się nawet na forum , jest to bardzo przykre dla pracownikół w. 250 i tylko potwierdza wcześniejsze posty o mobbingu i zastraszaniom . Pragnę tutaj przypomnieć " szalonej " , że żyjemy w demokratycznym kraju i mamy wolność wypowiedzi . Gdyby przełożeni i ich dupowłazy nie dali ludziom powodów to ludzie nie musiali by pisac na tym forum . Jestem pewnien, że to się niedługo skonczy tak czy inaczej . Niej świadomośc droga " szalona " , że w momecie kiedy ludzie będą zmuszeni zeznawac przed sądem czy też innymi weładzami , powiedzą prawde , a ta prawda jest tylko jedna .
Pozdrawiam :!:

Ps .Przeczytaj sobie " szalona " posty dotyczące innych wydziałów są tam osoby , wymienione z imienia i nazwiska i żaden z forowiczów , który je podał nie poniósł żadnych konsekwencji w żaden sposób nie był zastraszany .
Jezuita

Postprzez bin laden » piątek, 10 grudnia 2010, 22:09

co do szalonej ja napisałem prawde jeżeli ją to boli to szkoda w razie czego to pogadam z jej mężem
bin laden

Postprzez kolunio » sobota, 11 grudnia 2010, 18:51

Tadeusz napisał(a):Tak kiedys K.G.byl w miare normalny ale to krotko trwalo dopóki nie dorobil sie prywatnego kierowcy ktory stal sie jego guru i przewodnikiem po kretych drogach rzadzenia tfu ponizania ludzi,mowa oczywiscie o agd.a ktos pamieta jeszcze glosna telenowele w250 czyli romanse agd i jego obecnej sekretarki K.wszyscy wiedzieli lacznie z gora i nic z tego nie wyniklo wrecz aprobata.
szalona19833 czyzby to pani KASIA G ????????????????
kolunio

Postprzez niepokorny1 » poniedziałek, 13 grudnia 2010, 15:27

bin laden napisał(a):co do szalonej ja napisałem prawde jeżeli ją to boli to szkoda w razie czego to pogadam z jej mężem

:lol: :idea:
niepokorny1

Postprzez alFi » wtorek, 10 stycznia 2012, 22:10

siemka jeżeli chodzi o donosicielstwo to jestem zdaniem tego że jesli się z kimś pracuje to się tego nie robi bo praca tak naprawde to drugi dom niewazne czy sie go lubi czy nie ale połowe naszego czasu spędzamy własnie tam wiec kablowanie na kolegów z pracy to niezłe chuj....wo ciekawe czy nadal barbi jest pupilkiem AGD i nadal nadaje wiedzie co tam u niej jak ona może spać wiedząc co zrobiła :oops: :cry:
alFi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Praca