Jak się tu znalazłeś ?

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Jak się tu znalazłeś ?

Postprzez SysOp » piątek, 11 stycznia 2008, 22:12

Piszcie w tym temacie, w jaki sposób znaleźliście się na tym forum. Dowiedzieliście się od kolegi, z wyszukiwarki z linka znajdującego się na innej stronie...
SysOp
SysOp

Google

Re: Jak się tu znalazłeś ?

Postprzez ejs » poniedziałek, 14 stycznia 2008, 12:29

forum świdnickie które od czasu do czasu przeglądam.

z tego co widzę, nie ja jeden:)
ejs

Postprzez Neruzo » poniedziałek, 14 stycznia 2008, 13:11

jak wyzej :)
Neruzo

Postprzez On z WSK » poniedziałek, 21 stycznia 2008, 18:13

Ja dowiedziałem się od kolegi. Pozdrawiam ;)
On z WSK

Postprzez KYCu » wtorek, 22 stycznia 2008, 18:09

A dowiedzialem sie z opisu kolegi, który pracuje w WSK :>

Pozdrawiam!
KYCu

Postprzez KOLKAxx24 » niedziela, 27 stycznia 2008, 11:35

hehehhehe :mrgreen: więc tak Ja dowiedziałem się od koleszki chociaz juz jakis czas pracuje na WSK. Kurde dobre to je :lol: Powiem wa ze niezłe jajca się dzieja na tym naszym zakładzie... Wiecie co ?! powiem wam tak w zarcie oczywiscie... :) Wszyscy strajkuja walczą o swoje i karzdy ich ma daleko w dupie :evil: z drogiej strony patrzac na to wszystko to moze trzeba by zrobic tak jak zrobili to we francji wyjśc na ulice i zacząc wszystko rozwalać hahahaha palic i przewracać. PARODIA.... Niedosc za jesteśmy najbiedniejszym regionem praktycznie w całej UE to wygląda na to że nic sie w tym kierunku nie zmieni na lepsze... Bo najlepiej by było gdybysmy na tym zasranym zakładzie robili za darmo i karmili swoje dzieci , żony i wogule rodziny kamieniami :twisted: Czego pracodawcy w innym regionie Polski doceniaja ten wysiłek i daja ludzom zarobić godziwe pieniadze. Nie dość ze człowiek przykłada sie do tego co robi to kadra kladzie na niego "lache" bo po co jemu podwyrzka lepiej zabrac pracownikowi i przyznac ja sobie. Bo to przciez oni zapier...... przy tym wszystkim :D
KOLKAxx24

Postprzez ROMAN 36 » niedziela, 27 stycznia 2008, 15:46

Spoks.Przeglądam forum,tak jest na wuesce rzeczywiście,znajomy pracuje,pieniądze tam zarabiają tylko kirownicy,i to żeby mieli jakieś pojęcie,są niektórzy co mają,ale większość to gdyby pracowała na swoim to dawno już by zbankrutowała,odbywają się oceny kadry kierowniczej, tak słyszałem,co one maja na celu? Wie tylko ten kto to organizuje,ot po prostu jest tak zapisane że w tym miesiącu jest ocena kadry , a w nastepnym jedziemy na szkolenie, ha,ha,nic one nie mają na celu ,wraz większośc tych nieudaczników zajmuje te same stanowiska,wymaga się tylko od pracowników fizycznych,żeby byli dyspozycyjni,co sądzicie o nowej galwanizerni? Szczyt ,,techniki,, z przed 20 lat,może warto żeby się ktoś tym ,,szczytem techniki ,,zainteresował.Pozatym życzę wszystkim pracownikom zasłuzonych podwyżek,nie od lipca jak proponują niektórzy, tylko od 1 stycznia,zasługują na to.
ROMAN 36

Postprzez MAŁOZARABIACZ » niedziela, 27 stycznia 2008, 19:15

Sam znalazłem przypadkowo. Niech Bóg Błogosławi temu co takie forum założył. Staram sie jak najbardziej je rozpowszechnic po znajomych!!!
MAŁOZARABIACZ

Postprzez SysOp » poniedziałek, 28 stycznia 2008, 00:14

MAŁOZARABIACZ napisał(a):Staram sie jak najbardziej je rozpowszechnic po znajomych!!!

I wielkie Ci dzięki za to ;)
SysOp
SysOp

Postprzez Gery77 » poniedziałek, 28 stycznia 2008, 16:31

przypadkiem cos szukalem w necie ale jak tylko moge to rozslawiam je w moich kregach bo inni moga nie miec przypadku i tu nie trafia
Gery77

Następna strona

Powrót do HydePark