Perspektywy zakładu

Dyskusje na tematy związane z zakładem niepasujące do innych kategorii.

Re: Perspektywy zakładu

Postprzez soh » sobota, 20 marca 2010, 20:07

Terminator napisał(a):Panie i Panowie zmienia sie coś po tej prywatyzacji? bo ja jakos nic nie widze i nie słysze! Jak coś sie zmienia lub zmienilo napiszcie...

Ile to minęło od prywatyzacji? Miesiąc? To co się miało zmienić? Zmieniać to się dopiero zaczyna, ale na razie na najwyższych szczeblach. Na najniższych to trzeba będzie jeszcze poczekać. Moim zdaniem, najwcześniej pytać, czy się coś zmieniło, to należy dopiero za rok.
soh

Google

Postprzez sieja » piątek, 2 kwietnia 2010, 18:36

sieja

Postprzez soh » sobota, 3 kwietnia 2010, 10:51

Fajnie fajnie. Szkoda tylko że same kadłuby. Napisali również, że kontynuowana będzie produkcja Sokoła i SW4, ale z tego ci mi wiadomo, to SW4 niestety wypadnie z produkcji. A to niestety moim zdaniem oznacza obniżenie rangi zakładu, gdyż z produkcji wyrobu finalnego zakład jest "degradowany" do rangi wytwórcy półwyrobów.

Ale jak wcześniej pisałem, trzeba jeszcze poczekać, żeby się wszystko ostatecznie wyklarowało.
soh

Postprzez Pola » środa, 15 czerwca 2011, 12:31

sieja ten drugi produkt jest lepszy, chociaz tak mi sie zdaje
Pola

Postprzez sieja » środa, 25 kwietnia 2012, 19:58

Nie ma perspektyw na tym zakładzie wiec bylem zmuszony zmienić robotę i już od kilku dni jestem szczęśliwym górnikiem:D. Pieniążki w porządku jak na początek, ludzie spoko i robota o wiele lepsza i spokojniejsza. Nie będę już niewolnikiem u Włocha. Dziękuje za współpracę i pozdrawiam.
ps. bo życie zaczyna się pod ziemią:D
sieja

Postprzez wyluzowany » czwartek, 26 kwietnia 2012, 09:07

sieja napisał(a):Nie ma perspektyw na tym zakładzie wiec bylem zmuszony zmienić robotę i już od kilku dni jestem szczęśliwym górnikiem:D. Pieniążki w porządku jak na początek, ludzie spoko i robota o wiele lepsza i spokojniejsza. Nie będę już niewolnikiem u Włocha. Dziękuje za współpracę i pozdrawiam.
ps. bo życie zaczyna się pod ziemią:D

Na pewno nie bedziesz żałował tej decyzji,a im dłuzej bedziesz pracował tym lepsza kasa socjal,dłuższy urlop itp.,wiem bo ja takze zmieniłem branże lotniczą na kopalnię.Warto się starac tam dostac,bo pzl to jedno wielkie bagno.
wyluzowany

Poprzednia strona

Powrót do Ogólna dyskusja