Pierwszy raz na forum ;)

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Re: Pierwszy raz na forum ;)

Postprzez takijeden » wtorek, 15 stycznia 2008, 21:37

asgard mów za siebie, wyobraz sobie ze ja swojemu kierownikowi mowie wszystko co mi na mysli lezy i wcale sie sie przed nim nie chowam, mowie to co mysle, moze do mnie przychodzic ile razy chce w ciagu dnia a ja i tak mowie to co mysle, koledzy z mojego gniazda tez, byc moze za nami przez to nie przepada ale co nas to obchodzi
a to wlasnie po twojej wypowiedzi sie odechciewa pisania czegkolwiek, popłakac to sobie mozesz ale nad soba
takijeden

Google

Postprzez asgard » środa, 16 stycznia 2008, 20:32

ejs napisał(a):ok widzę, że działam na niekorzyść tego forum. Jako że nie mogę skasować swoich wypowiedzi daje sobie tymczasowy spokój z wypowiadaniem się. Może kiedyś na spokojnie pogadamy przy piwie.

Nie mam nic przeciwko Tobie... źle zrozumiałeś moją wypowiedz... A cytowałem ją, bo po części popieram Cię w tym, co piszesz... a wqrwia mnie jak wszyscy napieprzaja, jacy to oni są hej do przodu, a inni be... Ale ciekawe ilu z nich rozmawia o tym ze swoim kierownictwem? Wszak lepiej na forum psioczyć jak się jest anonimowym... prawda? A w realu taki "kierownik – s*****n" może nam nie dać premii 22,75zl brutto... a pewnie lepsze to niż nic... ech...
Mój S.P Ojciec 3/4 życia tutaj spędził...pracował od powstania PZLu, to od jego gniazda na W-320 zaczęły się strajki lipcowe.. i za to dostał w 1981 roku wilczy bilet od niejakiego pana Zycha. Osobiście każdy wolny czas spędzałem pod bramą podczas okupacji zakładu i byłem przy "najeździe" milicji i wojska. Gdybym mu teraz o tym powiedział, to najpierw by mi w****l, a potem zabiłby wszystkich "bohaterów" śmiechem. A tutaj (na tym forum)wszyscy stroją miny bohaterów. Żenada Panowie... żenada.

BTW @takijeden... jeżeli jest tak jak piszesz, to przecież Ciebie to nie dotyczy... Ja też pokazuje niedorzeczności, które kłują mnie w oczy, ale jedyna jego odpowiedział jest, (bo cóżby innego może zrobić?) wzruszenie ramionami... A co do płakania... są inni lepsi ode mnie... im zostawię tę przyjemność... Wiem ze prawda w oczy kole, ale uderz w stół... prawda? Popracuj jeszcze nad netykietą proszę.
Ostatnio edytowano sobota, 2 lutego 2008, 13:18 przez SysOp, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawione literówki
asgard

Postprzez KYCu » sobota, 19 stycznia 2008, 22:20

nobry!

pierwszy raz na forum :) , chciałem powitać wszstkich, szczególnie Emcia i Ostrego ;p
Co prawda nie jestem pracownikem Zakładu ;)
Obrazek
KYCu

Postprzez mordziaty » sobota, 2 lutego 2008, 12:21

asgard-po prostu r*********ś mi serce...i mam nadzieję że skończysz jak Twój ojciec...
Ostatnio edytowano sobota, 2 lutego 2008, 13:10 przez SysOp, łącznie edytowano 1 raz
Powód: łamanie regulaminu / nie przeklinamy na forum
mordziaty

Postprzez Givera » środa, 5 marca 2008, 12:04

mordziaty napisał(a):asgard-po prostu r*********ś mi serce...i mam nadzieję że skończysz jak Twój ojciec...

Znaczy ze skonczy jak Jego ojciec, ze umrze?? Czy ze zasluzy na szacunek przez to ze chociazby ze jest wsrod martwych?? :!: :!: :!: :?: :?: :!: :!: :evil: :evil: :evil:
Givera

Postprzez Wąsaty z saszetką » czwartek, 18 czerwca 2009, 12:50

Witam, dzisiaj to jest mój pierwszy raz.... mam 23 lata i bardzo mi się spodobało.... ;-))) , w szczególności motyw z Dowcipami o PZL. Pozdrawiam.
Wąsaty z saszetką

Postprzez kwitekewelina » wtorek, 13 kwietnia 2010, 09:38

witam wszystkivh jestem tu pierwszy ;) trochę zagubiony i wystraszony ;) ale się rozkręce :lol: Pozdrawiam i trochę poszperam aby wgryźć się w tłum :P
kwitekewelina

Postprzez jendrek » czwartek, 15 kwietnia 2010, 11:58

Lepiej się nie wgryzaj tylko poczytaj posty. :D
jendrek

Poprzednia strona

Powrót do HydePark