Pierwszy raz na forum ;)

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Pierwszy raz na forum ;)

Postprzez On z WSK » niedziela, 23 grudnia 2007, 22:24

Witam wiedze że w tym dziale jest pusto to postanowiłem założyć nowy temat :D

Jestem tutaj nowy wiec chciałem się przywitać i podziękować załodze za ciekawy pomysł, z założeniem takiego forum zakładowego. Swoja drogą to nie wiem, dlaczego władze PZL nie zrobiły czegoś takiego, chyba inne większe firmy maja takie fora.

Pozdrawiam ;)
Ostatnio edytowano sobota, 2 lutego 2008, 13:23 przez SysOp, łącznie edytowano 1 raz
Powód: błędy w pisowni
On z WSK

Google

Re: Pierwszy raz na forum ;)

Postprzez SysOp » niedziela, 23 grudnia 2007, 22:29

Witamy i cieszymy się że strona przypadła userom do gustu, a co do tego dlaczego wcześniej nie było takiego forum to nie wiem, widać nikt nie uznał, że jest potrzebne ;)
SysOp
SysOp

Postprzez jarekg » sobota, 29 grudnia 2007, 14:39

Witam

Ja też jestem dzisiaj pierwszy raz tutaj :D

tematyka fajna tylko troche mało postów ale myśle że się jeszcze rozkręci :D
jarekg

Postprzez Neruzo » czwartek, 3 stycznia 2008, 07:53

On z WSK napisał(a):Swoja droga to nie wiem, dlaczego władze PZL nie zrobiły czegoś takiego, chyba inne większe firmy maja takie fora.

Może boją się krytyki :)
Ostatnio edytowano sobota, 2 lutego 2008, 13:25 przez SysOp, łącznie edytowano 1 raz
Powód: błędy w pisowni
Neruzo

Postprzez SysOp » sobota, 5 stycznia 2008, 00:15

moze boja sie krytyki :D

Może i tak ;)

tematyka fajna tylko troche mało postów ale myśle że się jeszcze rozkręci :D

Co do liczby postów to już trochę jest powoli ludzie zaczynają rejestrować się i wypowiadać... a o to przecież chodzi.

Jeśli ktoś by chciał pomóc w popularyzacji tej strony proszę zajrzeć tutaj.
SysOp
SysOp

Postprzez On z WSK » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 17:33

Może boja się krytyki :)

O tym to nie pomyślałem :D Swoja droga ciekawe co się stanie kiedy władze naszego pięknego zakładu dowiedzą się o tej stronie :D
On z WSK

Postprzez Neruzo » środa, 9 stycznia 2008, 07:48

mysle, ze zarzadu cale to forum to wogole nie zainteresuje. po ukazaniu sie wywiadu z Kotynia w KL zrobil sie sie maly szum na sieci (chodzi mi dokladnie o duza liczbe wypowiedzi pracownikow pod internetowa wersja artykulu). zarzad napewno widzial te komentarze (przynajmniej ten szczebla sredniego) i nic sie nie dzieje. absolutnie nic...
Neruzo

Postprzez ejs » poniedziałek, 14 stycznia 2008, 12:18

Witam. Także pierwszy raz na forum.

Racja Neruzo, szum się zrobił, pobył z tydzień po dojściu liczby komentarzy do 60 i zamilkł. Gdyby słuchano pracowników to by może się coś zmieniło (i nie chodzi mi o 2% pseudopodwyżkę).

Mam pewną sugestię odnośnie zachowania na forum. Proszę nie obrażać pracowników umysłowych/fizycznych przez wrzucanie wszystkich ludzi do tego samego worka (zainteresowani wiedzą o jakie wypowiedzi chodzi). Pamiętajcie, że przez Wasze wypowiedzi ludzie mogą nie chcieć wypowiadać się na Naszym Forum, a także przez brak innych kontaktów wyrabiają sobie także opinie także o Was. Jednym zdaniem: Twoje słowa świadczą o Tobie.

Pracownicy umysłowi także widzą co się dzieje na zakładzie, wielu z nich działa na granicy produkcji bezpośredniej. To też pracownicy WSK, z własnymi mózgami, umiejący analizować sytuację i wyciągać wnioski na podstawie własnych doświadczeń.
ejs

Postprzez asgard » wtorek, 15 stycznia 2008, 16:44

ejs napisał(a):Witam. Także pierwszy raz na forum.

Racja Neruzo, szum się zrobił, pobył z tydzień po dojściu liczby komentarzy do 60 i zamilkł. Gdyby słuchano pracowników to by może się coś zmieniło (i nie chodzi mi o 2% pseudopodwyżkę).

Mam pewną sugestię odnośnie zachowania na forum. Proszę nie obrażać pracowników umysłowych/fizycznych przez wrzucanie wszystkich ludzi do tego samego worka (zainteresowani wiedzą o jakie wypowiedzi chodzi). Pamiętajcie, że przez Wasze wypowiedzi ludzie mogą nie chcieć wypowiadać się na Naszym Forum, a także przez brak innych kontaktów wyrabiają sobie także opinie także o Was. Jednym zdaniem: Twoje słowa świadczą o Tobie.

Pracownicy umysłowi także widzą co się dzieje na zakładzie, wielu z nich działa na granicy produkcji bezpośredniej. To też pracownicy WSK, z własnymi mózgami, umiejący analizować sytuację i wyciągać wnioski na podstawie własnych doświadczeń.

Juz mnie to zniechecilo... Skaczcie sobie dalej do gardel... przeciez o to chodzi... ale niestety, tak jestescie nauczeni pieniacze... W PZLu nie bedzie dobrze, jak bedzie "polski zarzad kolesiow"... Polak jest (historia sie klania) zawsze uzalezniony do "obcego"... tak bylo jest i bedzie... Jeden drugiego jakby mogl, to by w lyzce wody utopil... a cwaniak to wykorzystuje... poplaczcie sobie na tym forum. poplaczcie, a i tak Wam wielkie G... z tego przyjdzie... Bohaterowie sa TYLKO na tym forum... i oczywiscie jacy wszyscy oni sa mocni w gebie... ale powiedz to samo w oczy swojemu kierownikowi gieroju !!! ZADNEGO Z WAS TUTAJ PISZACYCH NIE STAC NA TO!!! Gorzkie to, ale prawdziwe... A oni kwitna w sile... Aguscie postawia takie warunki, ze ci sie popukaja w czolo i pojada do Chin robic biznesy.. a my dalej zostaniemy ze swoim (i tutaj sobie dopowiedzcie co chcecie... mi sie cisnie tylko jedno slowo na usta..)

pzdr wszystkich i placzcie sobie dalej.
asgard

Postprzez ejs » wtorek, 15 stycznia 2008, 18:42

ok widzę że działam na niekorzyść tego forum. Jako że nie mogę skasować swoich wypowiedzi daje sobie tymczasowy spokój z wypowiadaniem się. Może kiedyś na spokojnie pogadamy przy piwie.
ejs

Następna strona

Powrót do HydePark