ejs napisał(a):Witam. Także pierwszy raz na forum.
Racja Neruzo, szum się zrobił, pobył z tydzień po dojściu liczby komentarzy do 60 i zamilkł. Gdyby słuchano pracowników to by może się coś zmieniło (i nie chodzi mi o 2% pseudopodwyżkę).
Mam pewną sugestię odnośnie zachowania na forum. Proszę nie obrażać pracowników umysłowych/fizycznych przez wrzucanie wszystkich ludzi do tego samego worka (zainteresowani wiedzą o jakie wypowiedzi chodzi). Pamiętajcie, że przez Wasze wypowiedzi ludzie mogą nie chcieć wypowiadać się na Naszym Forum, a także przez brak innych kontaktów wyrabiają sobie także opinie także o Was. Jednym zdaniem: Twoje słowa świadczą o Tobie.
Pracownicy umysłowi także widzą co się dzieje na zakładzie, wielu z nich działa na granicy produkcji bezpośredniej. To też pracownicy WSK, z własnymi mózgami, umiejący analizować sytuację i wyciągać wnioski na podstawie własnych doświadczeń.
Juz mnie to zniechecilo... Skaczcie sobie dalej do gardel... przeciez o to chodzi... ale niestety, tak jestescie nauczeni pieniacze... W PZLu nie bedzie dobrze, jak bedzie "polski zarzad kolesiow"... Polak jest (historia sie klania) zawsze uzalezniony do "obcego"... tak bylo jest i bedzie... Jeden drugiego jakby mogl, to by w lyzce wody utopil... a cwaniak to wykorzystuje... poplaczcie sobie na tym forum. poplaczcie, a i tak Wam wielkie G... z tego przyjdzie... Bohaterowie sa TYLKO na tym forum... i oczywiscie jacy wszyscy oni sa mocni w gebie... ale powiedz to samo w oczy swojemu kierownikowi gieroju !!! ZADNEGO Z WAS TUTAJ PISZACYCH NIE STAC NA TO!!! Gorzkie to, ale prawdziwe... A oni kwitna w sile... Aguscie postawia takie warunki, ze ci sie popukaja w czolo i pojada do Chin robic biznesy.. a my dalej zostaniemy ze swoim (i tutaj sobie dopowiedzcie co chcecie... mi sie cisnie tylko jedno slowo na usta..)
pzdr wszystkich i placzcie sobie dalej.