Podział W400 ?

Dyskusje na tematy związane z zakładem niepasujące do innych kategorii.

Podział W400 ?

Postprzez SysOp » czwartek, 9 października 2008, 23:45

Ostatnio zaczęło być głośno na temat podziału W400 na dwa mniejsze wydziały. Prawdopodobnie jest to spowodowane zamiarem zwiększenia w roku przyszłym produkcji kadłubów dla Agusta-Westland. Wydział miał by się podzieli wtedy na wydział produkujący detale dla Agusty i wydział który produkował by detale do całej reszty.

Co przyniesie czas zobaczymy. Jedno co mnie martwi to to że znowu będzie trzeba przyjąć do pracy następnego kierownika... :|
SysOp
SysOp

Google

Re: Podział W400 ?

Postprzez mordziaty » sobota, 25 października 2008, 16:23

Nie wiem jak to wszystko się skończy ale mam nadzieję że jak przejmie to jakiś inwestor to tych "kierowników" i inne tałatajstwo zwolni (zanim zamknie kłódkę na bramie WSK)
Ostatnio edytowano sobota, 25 października 2008, 19:08 przez SysOp, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Niecenzuralne słowa
mordziaty

Re: Podział W400 ?

Postprzez On z WSK » czwartek, 30 października 2008, 06:20

mordziaty napisał(a):Nie wiem jak to wszystko się skończy ale mam nadzieję że jak przejmie to jakiś inwestor to tych "kierowników" i inne tałatajstwo zwolni (zanim zamknie kłódkę na bramie WSK)

Raczej wszystkich kierowników nie zwolnią. Chyba że zwolnią i wezmą na to miejsce swoich ludzi, ale czy to lepiej by było to nie sądzę. Zobaczymy jak to będzie. Na razie coś sprawa z tym podziałem trochę ucichła.
On z WSK

Powrót do Ogólna dyskusja