Praca na wydziałach

Wasze odczucia na temat pracy w zakładzie i tematy z tym związane.

Praca na wydziałach

Postprzez WSKowicz » piątek, 21 grudnia 2007, 12:40

I to jest bardzo ciekawy temat:)

Tutaj mozna przedstawiac swoje spostrzerzenia na temat pracy na swoim wydziale

U mnie jest tak w sumie jak na kazdym innym wydziale, stoi sie przy tych stanowiskach i sie tylko rusza i chodzi zeby mistrz lub kierownik nie powiedzial ze sie nic nie robi, w rzeczywistosci kazdy sciemnia jak sie tylko da i nic sie szczegolnego nie robi, zawsze to lepiej pojsc do znajomego na inny wydzial, posiedziec, pogadac lub pojsc do zakladowego barku i coś zjesc niz siedziec i robic

w sumie to sie wcale nie dziwie tym ludziom, no bo kto bedzie pracowac i sie przykładac do tego co robi jak nikt ich za to nie wynagrodzi, nie zapłaci uczciwie ani nawet nie powie dobrego słowa?

ktos kiedys powiedział ze "Oni udaja ze nam płaca a my udajemy ze pracujemy" i to jest racja
podpisuje sie pod tym obiema rękami
WSKowicz
Moderator

Google

Re: Praca na wydziałach

Postprzez bigboy » sobota, 22 grudnia 2007, 14:08

Praca na wsk.dobre hobby.
bigboy

Postprzez koko65 » sobota, 5 stycznia 2008, 11:13

pozdrowienia dla kirownika Beygi W-360z prosba by juz wiecej nie korzystala z firmowego komputera do komentowania niewygodnych dla siebie artykulow w prasie,i zycze Mu by w konczu widac bylo owoce pracy calej kadry kierowniczej W-360 :D
koko65

Postprzez On z WSK » sobota, 5 stycznia 2008, 21:41

Praca na wsk.dobre hobby.

To to jest fakt. Można sobie pracować ale z pewnością nie utrzymywać z tej pracy rodziny.
On z WSK

Postprzez LAMINATER1 » niedziela, 20 stycznia 2008, 17:34

Macie racje w-390 Laminaty u nas to samo szkoda ze tak jest ale może sie coś zmieni a jak nie to nie zatrzymająpracowników na pewno.... A co do bufetu przy 390 tragedia drogo jedzenie zupy zimne no i bardzo czesto sie zdarza ze ktoś w nocy nie śpi i biegunke ma pozdrawiam
LAMINATER1

Postprzez samba » środa, 23 stycznia 2008, 12:41

hehe a ja zaczynam prace na 390 za kilka dni.. super:D
samba

Postprzez LAMINATER » czwartek, 24 stycznia 2008, 21:50

HE HE gdzie ty idziesz no ale zapraszamy u nas jest tak duża rotacja ludzi jak nigdzie.Pracowników fachawców jest mało tzn. starych ze stażem .
Ale nasze kierownictwo olewa to liczy się sztuka przy stanowisku pracy młody pracownik szkoli drugiego młodego paranoja!
A gdzie doświadczenie ina młodego pracownika spada odpowiedzialność podczas szkolenia na boga panie KRZYSZTOFIE M.
mowa o mistrzu w390 oni się dopiero szkolą nie rób pan obozu pracy bo to nie jest pana wydział, stary pracownik wszystkiego nie zdradzi muszą sami do tego dojść to się nazywa mieć praktykę.
Atmosfera na wydziale jest przez to krótko mówiąc zła i każdy chce przez pana odejść z wydziału aby dalej od pana.
Albo mam pomysł poco wszyscy mają odchodzić kiedy może tylko jedna osoba .
PS.Zgadnijcie o kim mowa? :ugeek:
LAMINATER

Postprzez stefcio66 » piątek, 25 stycznia 2008, 00:16

Zapytajcie sie Mistrzow dlaczego nigdzie poza WSK SWIDNIK nie uzywa sie acetonu????
nawet mielec uzywa Purosolu truja ludzi za kilka groszy
stefcio66

Postprzez _Zgadnij Kim Jestem_ » piątek, 25 stycznia 2008, 21:13

Ospowiedz jest prosta beda ci wmawiac ze aceton nie jest szkodliwy ma duzo witami i wartosci odzywczych mozna go spokojnie wdychac i wcierac sobie go w rece.To jedna wielka zaklamana cholota beda ci sciemniac na kazdym kroku zebys tylko robil nie szanujac czyjegos zdrowia.!!!
_Zgadnij Kim Jestem_

Postprzez Afrel » piątek, 25 stycznia 2008, 22:04

Na wydziale 400 już zakazano używania acetonu. Ale przez 4 lata się trochę tego nawdychałem O_o. Teraz są podobno jakieś ściereczki nasączone jakimś płynem (jeszcze nie używałem). Ciekawe czy się nie okrze że to też jest szkodliwe :D
Obrazek
Afrel

Następna strona

Powrót do Praca