WSK PZL Świdnik - "Cała prawda"
Nieoficjalne forum zakładowe

Przejdź do treści

Zaawansowane wyszukiwanie
  • Strona główna ‹ Rozmowa na temat PZL Świdnik ‹ Praca
  • Zmień rozmiar czcionki
  • RSS
  • Widok do druku
  • FAQ

Praca na wydziałach

Wasze odczucia na temat pracy w zakładzie i tematy z tym związane.
Wyślij odpowiedź
75 posty(ów) • Strona 7 z 8 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Re: Praca na wydziałach

Postprzez maniek w Poniedziałek, 25 Luty 2008, 21:24

Neon przyjdź na okrąglak i zobacz jak wygląda szatnia i umywalnia - coraz lepiej.
Wystarczył tylko jeden email do Sanepidu i nawet na dachu kładą nową papę.
A to jest adres Wojewódzka Stacja w Lublinie hp@wsse.lublin.pl i w Świdniku psseswidnik@woi.lublin.pl
Można pisać śmiało na obydwa adresy to samo, oczywiście anonimowo. Nie wymagają podawania danych jak PIP.
Na trzeci dzień już byli i dali czas na skończenie.
maniek

Dołączenie: Czwartek, 31 Styczeń 2008, 19:22

Oxygen jest nowym studiem urody znajdującym się przy ulicy C.K. Norwida 2 (za szpitalem).
Prowadzimy usługi między innymi z zakresu fryzjerstwa:
  • strzyżenie damskie, męskie, dziecięce
  • baleyage
  • przedłużanie włosów
  • trwałe prostowanie włosów
  • modelowanie
  • upinanie fryzur okolicznościowych
  • zabiegi pielęgnacyjne i poprawiające kondycje włosów
Oxygen

Oxygen Świdnik - studio urody - fryzjer, kosmetyczka

Postprzez stefcio66 w Środa, 27 Luty 2008, 00:54

4rech w Belfascie
3majcie qciuki a niech kierownicy z w 500 i 560 zgrzytaja zebami
stefcio66

Dołączenie: Sobota, 22 Grudzień 2007, 16:03

Postprzez szczery w Sobota, 1 Marzec 2008, 10:03

OO to juz smarujemy co i jak prosze bardzo W-540 niekótrzy pisza po kiblach itd ja wole tu cos naskrobac haha zaczne od konkretów : mistrzowie NIE MAJA JAJ !!boja sie kIEROWNKA Jak OGNIA ( kazał by im zjesc kope to by zjedli i jeszcze powiedzieli ze dobre było i mało ) kierownik ma jakies swoje zasady okej ale sa starośieckie i drastyczne w dzisiejszych czasach bo wogóle nie dba o praconika a powinien sie liczy cz tym ze pracownik pracuej na niego a nie odwrotnie!!! KOLESIOSTWO widac jak na dłoni widome o kogo biega (jeden super mistrz taki jest ze swoim daje a innym odbiera i jaki to on goni do roboty ale nie zdaje sobie sprawy za jaka kase ludzie tu pracuja !!! zapomniał wół jak cielenciem byL !! 2 saz nei ma pojecia o robocie nei wie co si z czym je ale wielki FACHOWIEC !!) dostal sie do koryta po plecach i pokazuje a jest za brama normalym obywatelem jak MY fizyczni to nie to ze cos sugeruje ale taka jest prawda :D:D:D BRAK NARZEDZI DO PRACY!! mistrzowie i kierownik OBUIECUJA ale GRUSZKI NA WIERZBIE SA DWULICOWCAMI powie ci ze jest dobrze a za plecami to kawał gnidy z niego bo cie obsmaruje i wydyma jak tylko sie da wiec MAJSTER TO NIE KOLEGA !! KIEROWNIK MAJSTER CZEPIAJA SIE bzdetów (ze pala ludzie gadaja ze wyrobienia ne ma jak czasy sa kiepskie oni to wiedza ale sie czepija to jeden drugi durny wie ale gada )wogóle to spoko sie tu pracuej ale powiem ze jak tylko ma sie okazje to trzeba z WSKI uciekac bo tu przyszłosci nie bedzie chyba ze wezmie to ktos rozsadny co bedize musial zredukowac ekipe na górze i szanowac ludzi wtedy praca bedize szła noi nie kraść kasy do swojej kielni a byc FER to wtedy ludzie beda normalnie pracowac!
szczery

Dołączenie: Sobota, 1 Marzec 2008, 09:23

Postprzez GRUCHA w Poniedziałek, 24 Marzec 2008, 20:56

swiezak napisał(a):Co wy wspominacie najlepsze czasy w PZL?????? musze was rozczarować takich czasów już nie będzie i już nie wrócą:):)na kadłubie WARIATY na podzespołach wariaty:):)hehe najlepszy majster na świecie KACZOR:)pozdrowienia dla niego oczywiście no i piękny głośnik na podzespołach ale i to janom potem zaczeło przeszkadzać aj panowie napewna są ludzie co pamietają:)hehe.pozdrowienia ci co mnie znają i ci co mnie dopiero poznaja:) jak wszystko bedzie git to moze juz koło czerwca:)ELO i panowie jechac z k....mi:)

JA PAMIĘTAM!!! Świerzy zapadnij kiedyś z hlkami !! :geek:

a prawda jest taka, że nie ma ludzi niezastąpionych i z "tobą" czy bez "ciebie" to i tak będzie się kręcić... :!:
to po prostu jeden wielki UKłAD
czasem sobie myślę ,że chodzę tam tylko towarzysko , a nie zarobkowo :shock: :shock:
jednak hasło tych co... wiecie hahaha poprawia samopoczucie "je**ć WSK!!!"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GRUCHA

Dołączenie: Poniedziałek, 24 Marzec 2008, 20:43

Postprzez sam w Sobota, 19 Kwiecień 2008, 07:16

WIEM CO TO ZNACZY ZAPIER........ A KTOS INNY ZBIERA LAURY JA MAM TO ZA SOBA JAK KTOS MA TROCHE OLEJU W GŁOWIE TO NIECH SZYBKO SPIER.......PUKI JESZCZE JEST MLODY JAK PRAWIE WSZYSCY Z 500 W UE STARCZY ROBOTY NIE TYLKO DLA CHLOPAKOW Z 500 ALE DLA CALEGO LOTNICZEGO I MECHANICZNEGO POZDRO DLA CHLOPAKOW Z KADLUBA AB139 NIECH NIKT NIE BEDIE NAMOLNY
sam

Dołączenie: Sobota, 19 Kwiecień 2008, 07:01

Postprzez asgard w Piątek, 25 Kwiecień 2008, 18:32

Afrel napisał(a):Na wydziale 400 już zakazano używania acetonu. Ale przez 4 lata się trochę tego nawdychałem O_o. Teraz są podobno jakieś ściereczki nasączone jakimś płynem (jeszcze nie używałem). Ciekawe czy się nie okrze że to też jest szkodliwe :D
Firma SOCOMOR wprowadzila chusteczki nasaczone odpowiednikiem R-5. Skutecznosc niezla, ale zdrowie dalej tylko jedno ...

szczery napisał(a):MAJSTER TO NIE KOLEGA !! KIEROWNIK MAJSTER CZEPIAJA SIE bzdetów (ze pala ludzie gadaja ze wyrobienia ne ma jak czasy sa kiepskie oni to wiedza ale sie czepija

Tak czytam i czytam i czyzby tylko u mnie na wydziale bylo normalnie? Zaznacze, ze pracuje rok i nigdy sie nie spotkalem (u mnie na gniezdzie) z takimi rzeczami o ktorych czytam!I "za mlodego" raz zostalem upomniany (TAK UPOMNIANY! nie mylic ze "zjebaniem"), ze "za malo dociekam i pytam o rozne rzeczy zwiazane z praca osobe, ktora sie mna opiekuje (jako mlodym pracownikiem)"!! Wiec zaczalem byc namolny, ale NIGDY nie uslyszalem tekstu typu "spadaj", albo "sam sie przekonasz"... Nie bede pisal ktory to wydzial i gniazdo, bo zaraz uslysze, ze "wazelina" "dupowlaz" itd. Ale zareczam, ze ja jako mlody pracownik zwrocilem uwage na pare nieprawidlowosci (niewystarczajace oswietlenie stanowiska pracy, brak narzedzi i srodkow ochrony osobistej itd itd), to NAJPOZNIEJ na trzeci dzien sprawa byla zalatwiona pozytywnie! I to bez zadnych konsekwencji wobec mnie, ze osmielilem sie zwrocic na to uwage... Dodam, ze nie jestem zwiazany z NIKIM ZADNYMI KOLIGACJAMI, UKLADAMI itp. Trafilem tutaj zupelnie przypadkowo... prosto z "ulicy". Byc moze trafilem na zakladowego "rodzynka" wsrod gniazd..;) Zainteresowanym moge udzielic info o ktory wydzial/gniazdo chodzi na PW. Nie chce draznic wspolforumowiczow.
Awatar użytkownika
asgard

Dołączenie: Środa, 16 Styczeń 2008, 22:10

Postprzez rudi w Środa, 1 Październik 2008, 19:01

Hejka nie ma to jak na 560 m.in na ATRze dwóch debili ss-manów za plecami Tobie stoja i po plecach wszystkich łoją. Wojtek z Hajcim dwa skurwiele , jebią czasem też w niedzielę. A na tygodniu Wojtek lata, bo go ciągle męczy sraka. Wazeliną łeb smaruje i Romkowi rów szlifuje. Co do Romka prosta sprawa, to jest tylko pan Obawa. Hajci teraz ma jak w raju, ciągle łazi jak na haju. Brygadziści to morowe są chłopaki, wchodzą w dupę jak lizaki. :lol: a Pała oszukuje, jebie tylko i nas truje.
rudi

Dołączenie: Środa, 1 Październik 2008, 18:07

Postprzez wyluzowany w Poniedziałek, 13 Październik 2008, 21:54

hej koniu,jak w dziubku???Pozostal tylko smrod po tobie gowniarzu jeden,myslales ze jestes nietykalny i mozesz pomiatac wszystkimi dookola,to sie z lekka pomyliles.Koń ze spuszczonym łbem,dzien odejscia-wrazenie bezcenne. :twisted: :twisted: :twisted:
wyluzowany

Dołączenie: Czwartek, 31 Styczeń 2008, 13:21

Postprzez ByłyJużPracownik w Wtorek, 8 Grudzień 2009, 23:36

Witam. Jeszcze niedawno pracowałem w tej "firmie". Na szczęście odszedłem z czego sie bardzo ciesze. Pracowałem na wydziale magazynów i krajalni(nie będe pisał dokładnie gdzie) ale wiadomo że rządzi tam wiecznie "mądry" i "wszechwiedzący" "kulturalny" Henryk P. a niedawno dołaczył do niego jeszcze Paweł K. ktory został kierownikiem magazynów i krajalni. Z tego co wiem nadal pan Henryk traktuje swoj wydział jak swoją własną prywatną firme. No bo jak można nazwać człowieka który ma własne dorobione klucze do hali i przychodzi o której chce i otwiera co może na hali zanim ktoś przyjdzie ??(klucze powinno pobierać sie z bramy prawda??!!) i wyzywa pracowników od murzynów bo cytuje: " Ja tutaj jestem CAPO a wy jesteście od zapierda*****!! Wymyśla bzdury a później w żywe oczy wypiera sie tego! Wogóle jak tak może być no ludzie!!?? Kiedy skończy sie to zastraszanie??W dodatku przekabacił już Pawła K. nowego nic niewiedzącego kierownika bez szkoły!!!! Pracowałem tam kilka lat. Do tej pory z tego co rozmawiałem ze znajomymi nie ma gdzie sie wykapać po pracy, zjeść śniadania czy przebrać sie bo szatnia zbita z desek jest na korytarzu. Grzyby na ścianach w łazienkach zamiast płytek!!!! Kierowcy przywożący materiały wolą załatwić się pod drzewem bo zbiera im sie na wymioty jak schodzą na dół do tej niby łazienki.W jakim my kraju żyjemy sie pytam?? Ludzie pomóżcie im tak dalej być nie może!!

3mam za was kciuki chłopaki mam nadzieje że wam sie polepszy. Pozdrowienia z obczyzny.
ByłyJużPracownik

Dołączenie: Wtorek, 8 Grudzień 2009, 23:12

Postprzez mas0n w Niedziela, 17 Styczeń 2010, 23:31

Czemu tego nie rejestrujecie? wystarczy zwykły aparat cyfrowy i można nakręcić filmiki z udziałem 'władz'. możecie rejestrować dzwięk i go urządzić
mas0n

Dołączenie: Niedziela, 29 Listopad 2009, 17:35

PoprzedniaNastępna

Wyślij odpowiedź
75 posty(ów) • Strona 7 z 8 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Powróć do Praca

Powróć do Strona główna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Pliki torrent .:. Plotki .:. darmowy horoskopy online czytaj teraz .:. Piękne kabiny prysznicowe do domu i mieszkania. .:. Giełda Wierzytelności Giełda Wierzytelności Giełda Wierzytelności .:. polityka .:. umowa o pracę .:. Windykacja Za Granicą Windykacja Za Granicą Windykacja Za Granicą .:. Ogloszenia-24 - ogłoszenia o prace bydgoszcz - ogłoszenia Bydgoszcz .:. zdjęcia ślubne poznań

• Strona główna
  • Ekipa • Usuń cookies utworzone przez forum • Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)