w-400 wymarzony wydział

Wasze odczucia na temat pracy w zakładzie i tematy z tym związane.

w-400 wymarzony wydział

Postprzez bigboy » sobota, 5 stycznia 2008, 13:45

metody produkcyjne i technologie z lat 60tych, brak narzedzi, ogólny chaos, brak oprzyrzadowania a nawet nieraz i brak blachy.zatrudnia jeszcze kilka planistek i majstrow to bedzie potrzebny policjant do kierowania ruchem na skrzyzowaniach bo sie pozabijaja. najlepsza inwestycja na w-400 -prasa tunelowa:podziałała 3 tygodnie a teraz juz stoi miesiac bezczynnie z napisem awaria.maszyna warta ładnych pare baniek.pracuje na niej dwoch operatorow {jak działa} a oczywiscie zrobili do niej tez specjalnego kierownika i brygadziste, ktorego zadaniem jest siedziec i nic nie robic i sie patrzec jak inni pracuja.jesli tam pracujecie to napiszcie swoje ciekawe odczucia o naszym WSPANIALYM wydziale.
bigboy

Google

Re: w-400 wymarzony wydział

Postprzez On z WSK » sobota, 5 stycznia 2008, 21:40

metody produkcyjne i technologie z lat 60tych

To się zgadza chociaż "nowy" nabytek prasa tunelowa to już nie lata 60 tylko jakieś 80 :D

zatrudnia jeszcze kilka planistek i majstrow to bedzie potrzebny policjant do kierowania ruchem na skrzyzowaniach bo sie pozabijaja

I tu się zgodzę poco kolejna planistka a ma być przy wspomnianej już prasie tunelowej :/ Jest już kierownik, dwóch technologów, konstruktor ... A to przecież nie jest nic więcej jak każda inna maszyna. Jak by tak mieli robić na jedynce to by już dawno nie wyrobili na pensje :D
On z WSK

Postprzez bigboy » środa, 9 stycznia 2008, 17:14

kolejny liść w morde od p-i-e-r-d-o-l-o-n-e-g-o pzl świdnik. nie musze pisac dlaczego.kazdy kto ma stawke powyzej 1500 zrozumie mnie.
bigboy

Postprzez takijeden » środa, 9 stycznia 2008, 19:18

to jest wydział karny, tu spływaja ludzie z całego zakladu za kare np za picie na zakladzie i inne wykroczenia, ostatnio własnie przezucili tu kogos z w-360 bo tam juz nie mogli sobie z kolesiem poradzic, naprawde ten wydzial jest super, jestem dumny ze tu pracuje:D tylko ni wiem co zrobilem ze mnie tu wsadzili;/
takijeden

Postprzez bigboy » środa, 16 stycznia 2008, 10:51

no widze ze chlopaki z laminatow cos sie ruszyli, a w-400?nic nie widze nic nie slysze.wiekszosc osob podpisalo listy i na tym sie skonczy. S T R A J K U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.trzeba stanac.
bigboy

Postprzez nierób » piątek, 18 stycznia 2008, 16:21

Totalny syf!!! Najgorszy wydział na całym zakładzie organizacja zerowa i na dodatek nie można sie przenieść na inny wydział bo szeryf nie wyraża zgody dożywocie w gównie za marny grosz!!!!!!!! proponuje zwiększyć liczbę planistek, technologów, majstrów, kontrolerów a przede wszystkim KIEROWNIKóW żeby na jednego pracownika przypadało co najmniej trzech darmozjadów i będzie OK.
nierób

Postprzez LAMINATER1 » niedziela, 20 stycznia 2008, 17:39

I tu sie włąsnie bardzo mylisz przyjdż na 390 zobaczysz co to jest syf
LAMINATER1

Postprzez Mikser » niedziela, 20 stycznia 2008, 22:48

Kochani!
Komu daliście listy?Prośba była o przekazanie do Lipca! A nie do Sposoba!!!! Ktoś nieźle przekręcił. Kto się wpisuje na listę nie może być ujawniony do czasu rozmów z mediatorem.To jest we wtorek. Ajuż w poniedziałek o 12 są rozmowy o płacach.Dlatego Jutro ostatnia szansa rano będą nowe, się wpisujcie do do lipca!! To fakt , że z W400 słabiutko poszła zaledwie kilka nazwisk, ale jest do piątku jeszcze czas!Powodzenia!!!
Mikser

Postprzez Afrel » niedziela, 20 stycznia 2008, 23:00

No właśnie ja nie wiem jak to było z tymi listami na w-400 miałem drugą zmianie i nie wiem jak to się odbyło. Na listę się wpisałem bo ją dostaliśmy. Tylko gdzie ona miała trafić i kto ją miał przekazać to nie wiem. A z tego co mi wiadomo to dużo osób się wpisało.
Obrazek
Afrel

Postprzez Afrel » środa, 5 marca 2008, 23:01

Co do naszego wspaniałego nabytku na 40 to znowu nie działa :D

Ciekawe kiedy uruchomią tą kupę złomu :D
Obrazek
Afrel

Powrót do Praca