ZASADY ZWOLNIEN A PAKIET SOCJALNY

Ciekawostki i nowości na temat zakładu

Re: ZASADY ZWOLNIEN A PAKIET SOCJALNY

Postprzez loczek » czwartek, 16 grudnia 2010, 09:42

To wydutkały związki zwalnianych! Czy jakiś zakład płacił bony prywatyzacyjne w ratach? NIE SŁYSZAŁEM
loczek

Google

Postprzez vifon » czwartek, 24 lutego 2011, 08:36

witam wszystkich slyszalem ze , pracownicy ktorzy zostali zwolnieni grupowo :D . Domagaja sie wyplaty reszty bonusa prywatyzacyjnego i wysylaja pisma tj. przed sadowe wezwanie do zaplaty. czyli jak ktos pisal tutaj ze nie nalezy sie juz zadna rata bonusa to jest klamstwo mam rozumiec.
bylem ostatnio na poczcie to kobiety z poczty sie smialy ze " co wy ludzie tak do wska polecone wysylacie" :lol: .
Moim zdaniem nabita ale co pewnie jak sie nalezy to niech placa sare w innych zakladach ktore prywatyzowali to na zadne raty nie rozkladali bonusa . PROSTE
vifon

Postprzez Neruzo » czwartek, 24 lutego 2011, 09:15

nic sie nie nalezy :)
a ze ludzie naiwnie wierza ze cos jescze dostana to wysylaja pisma do wski.
najlepiej to zapoznac sie z PGP - tam jest jasno napisane komu sie naleza kolejne raty bonusu prywatyzacyjnego. nie ma co wierzyc w ploki z targu tylko zapoznac sie wlasnie z tym zatwierdzonym i oficjalnym dokumentem. dostepny jest w siedzibach kazdego ze ZZ dzialajacych na WSK i w dziale kadr.
Neruzo

Postprzez vifon » czwartek, 24 lutego 2011, 09:30

mi to kolo wojtka lata czy sie nalezy czy nie ja specjalnie nappisalem to zeby zobaczyc opinnie tutaj na forum. tylko osoba zwolniona nie ma wstepu na teren zakladu.a z drugiej strony mysle tez ze moze jakis prawniczyna chce kase zarobic na naiwnosci niech wezmie od 100 osob po 50 zl i powie ze sparwa jest do wygrania to sobie 5 tysi przytnie na biegu a pozniej powie przykro mi ale przegralismy. a z drugiej strony widze wszystkie twoje komentarze i negujesz wszystko co kto pisze na temat zwolnien, odprawy ,bonusa.
ciekawe kto kryje sie za nickiem "neurozo" pewnie jakis kierowniczyna ??? :D
vifon

Postprzez Neruzo » czwartek, 24 lutego 2011, 10:07

opieram sie tylko na pewnych i sprawdzonych wiadomosciach. w przeciwienstwie do ciebie.
jesli zarzucasz mi ze jest inaczej to podaj konkretny przyklad i swoja argumentacje.

a co do zabaw w to "kto kim jest" to po twoich komentarzach mozna stwierdzic, ze jestes jednym z tych miernych pracownikow ktorzy zostali zwolnieni i teraz uwarzasz, ze cie zle oceniono, oszukano i wszystko ci sie od zakladu nalezy :)
Ostatnio edytowano czwartek, 24 lutego 2011, 15:37 przez Neruzo, łącznie edytowano 1 raz
Neruzo

Postprzez vifon » czwartek, 24 lutego 2011, 10:31

tak jednym z miernych tylko ze , chodzili za takimi miernymi .nie mowie wszystkimi oczywiscie. i pytali sie czy by jednak nie zostal bo (mozna to zalatwic....) .
POZDRAWIAM :)
vifon

Poprzednia strona

Powrót do Aktualności